Medveten Inspiratör

Medveten Inspiratör


Det här är en kurs för dig som redan är terapeut eller vill bli det eller du som vill inspirera andra.

För dig som vill jobba med din medvetenhet och eller för att ge den vidare till andra männsikor.


För dig som vill titta lite mer på hur du vill jobba med andra männsikor, klienter, energier samt hur du kan skapa en säker och trygg plats för dig och dina klienter och kunder.

 

Om du är trygg med dig och det du gör skapar du en trygg miljö för dina klienter att vara i och ta emot det som de vill ha.

 

Du kommer att få göra övningar praktiskt och "träna" dig i att ta emot medvetenhet och allt runt dig.


Du består av energi rymd och medvetenhet och du är bara lätthet och magi!


Jag kommer visa dig hur!


Du kommer också få lära dig ett fantastiskt verktyg som du alltid kommer att ha stor nytta av och som gör att du alltid kommer att kunna välja för dig, större möjlighter för dig än vad du hittils har trott om dig, trots vad ditt "mind" säger eller vill beräkna åt dig.


Jag kommer att lyfta fram och belysa vikten av hur du kan inspierera andra eller vara med dina klienter, istället för att "terapeuta" åt dem eller fastna i att det är du som ska lösa problemet åt de.


Samt andra frågor som kan uppstå kring när du jobbar med andra.


Jag kommer också att ge er en härlig kick åt det håll du vill gå åt, så du kan släppa din sk begränsning, som kommer att göras i grupp. Tagen ur kvantfysikens lagar.


Dag 1 läggs tonvikten på dig och din medvetenhet. Jag kommer också at visa er en kortare film om medvetenhet.

Dag 2 är det fokus på hur du kan inspirera andra och dig på ett lättsamt sätt samt mångra andra fråger tas upp hur du jobbar med dina klienter och vad som uppstår kring vissa områden  att jobba som terapeut eller att ha andra människor i centrum.

Kurskompendie ingår.


Nästa kurstillfälle se mina kursdatum

Pris 3300kr 2 dagar

BOKA EARLY BIRD PRIS 3000:- 

300 KR RABATT!

Tid 10.30 -17.00


Anmälan till mig Tina ring, mejla din anmälan.


Har du frågor kontakta mig.


Jag har lång erfarenhet att jobba med andra människor och att inspirera samt ge dig det som du exakt behöver på ett glädjande och lekfullt sätt.


Jag har 17 års erfarenhet och många olika terapeutiska utbildningar att dela med mig av.
Varmt Välkommen.Tina Elisson

Underbara Du


Rynningegatan 27

70365 Örebro

Dipl Aromaterapeut

Dipl SPA-Terapeut

Cert Helmetodcoach

Cert Access Consciousness Bars Facilitator

Cert Instant Transformation Practitioner

Access Consciousness Body Facilitator

Access Energetic Facelift Practioner
Sagt av deltagare som gått kursen Medveten Inspiratör.


”Jag har nyss deltagit iTinas kurs Medveten inspiratör och känner mig påfylld, stärkt och mycket mer säker på vad min egen medvetetenhet innebär, hur den rent konkret känns i kroppen och på vilket sätt jag kan låta den utvecklas och förstärkas ytterligare.


Tina är mycket grundlig och pedagogisk och vägleder oss deltagare med säker hand till en förståelse på djupet av vad som sker med oss när vi låter oss påverkas av våra egna eller andras inprogrammerade gamla, negativa mönster och präglingar eller när våra känsloreaktioner, rädslor och prestationskrav tar över och vi vanemässigt går in i ett dömande av oss själva och omvärlden Vi lär oss att ett ”omedvetet” agerande som ofta sker på autopilot leder oss allt längre bort från att verkligen vara öppna, sanna, medvetna, inkluderande och totalt närvarande och fria, vilket är själva målet samt den omedelbara effekten och vinsten av att leva och vara i sin medvetenhet.


Genom reflektioner, diskussioner och övningar lär vi oss på Tinas kurs uppleva att riktig medvetenhet medför lätthet, energi och glädje i kroppen, ett tillstånd helt fritt från prestation och ansträngning. Vi får också verktyg och viktiga nycklar som hjälper oss att praktisera detta i vårt dagliga liv och vardag, både individuellt och i samspel med andra.


Jag rekommenderar Tinas kurs varmt till alla och inte minst till entrepenörer och behandlare som som arbetar med klienter. Tina har mycket stor erfarenhet och delar generöst med sig av mycket värdefulla tips och synpunkter som hjälper var och en att inte bara öka sin medvetenhet utan även hitta sin unika styrka och glädje som man vill förmedla, bidra med och inspirera andra.

Kursen är på riktigt transformerande och livsförändrande. Ett stort plus är att det även ingår en instant transformation i grupp.”


Tacksam deltagare.Rekommenderar er kursen, den är för alla. Oavsett om du tycker det är lite konstig eller inte så sätter det igång tankeverksamheten och hjälper till om man känner att man har "fastnat" . Att känna sig inspirerad att inspirera andra gör genast livet mer intressant och spännande. Dagen innehöll många aha'n och igenkännanden. Tina är så ödmjuk och harmonisk, man känner sig verkligen sedd och delaktig i utbildningen.
Wow vilken Magiskt Inspirerande Dag!

Jag fick verkligen möta mig själv i både min kraft o svaghet❤

Vara den Jag Är!!
Tina är en sådan Inspiration och vägledare o delar med sig av sina enkla tydliga verktygsindustrier och gör sån skillnad i mig o de jag möter i både vardag o professionellt.

TACK för Dina Gåvor!

Som också tagit mig till en annan Nivå!

”Medveten inspiratör-kursen öppnade upp mitt medvetande om allt jag egentligen redan visste om mig själv, men omedvetet gjort krångligt eller jobbigt. Med ökad medvetenhet om hur enkelt det kan vara att ta emot allt och alla, precis som det/de är, känner jag mig nu fylld av lätthet, energi och självförtroende. Tina är så tydlig och låter oss deltagare komma till tals, samt ger oss kraftfulla övningar som förändrar! Starka upplevelser och insikter som skapades i gruppen, tack Tina!”

Tack finaste Tina. Jag känner mig så lugn idag. Är ledig o kan ta det med ro också. Det var så spännande igår. Du är fantastisk Tina!!💞💟